Sebastians soloshow

Sebastians soloshow er noget af det tætteste, man kommer på et decideret standup comedy-show for børn.

Med hjælp fra levende dyr, gøgl, dans og håbløse tryllenumre får Sebastian tryllebundet publikum. Der er garanti for fabelagtig underholdning hele showet igennem, og både børn og voksne må finde sig i at vride sig af grin undervejs.

Sebastians skøre safarishow:

Sebastians skøre safarishow er et vanvittigt børneshow, der bejler kraftigt til titlen som det bedste danske show for børn. Det er et komisk og gennemmusikalsk studie i veltømret børneunderholdning. Med forbilledligt overblik styrer Sebastian begivenhedernes gang og præsenterer et sandt overflødighedshorn af sprudlende tryllenumre, tossede sange, besynderlige danse og forrygende artistnumre – alt sammen i en munter og musikalsk ramme.

Sebastian har i dette show allieret sig med Niklas Schneidermann (guitar) fra Magtens Korridorer og Aleksander Thastum

Et perfekt show for kloge børn og deres dumme forældre!


Styr på dyr

Styr på dyr er et musikalsk show for børn. Showet indeholder alt det Sebastian er kendt for. Humor, viden, gøgl, trylleri, musik, sang og dans. Showet er sindssygt sjovt for børn, men sjovt nok også sjovt for voksne.

Der er fokus på musikken, og Sebastian har i dette show allieret sig med Niklas Schneidermann (guitar) fra Magtens Korridorer, som agerer kapelmester for Anders Ramhede (trommer) og Mikkel Fjelding (Bas).


Verdens farligste dyr

Sebastian skrev i 2015 bogen ”verdens 100 farligste dyr”. Bogen blev en stor succes, og Sebastian har lige siden holdt en lang række foredrag om bogen – og ikke mindst dyrene i den!

Foredraget lægger vægt på såvel en stor underholdningsværdi som et fagligt indhold og henvender sig typisk til skoler og biblioteker. Sebastian fortæller om et bredt udvalg af de dyr, som kan være farlige for mennesker og viser klip af farlige situationer, hvor mennesker angribes af dyr. Og måske har Sebastian endda medbragt et levende eksemplar af et af dyrene fra bogen!

Anbefales for børn fra 5 år og opefter.

Fra min faders skygge

Sebastian skrev i 2016 bogen ”Fra min faders skygge”. Det er hans åbenhjertige fortælling om at vokse op i skyggen af sin berømte fars op og nedture. En universel historie om en far og en søn.

Sebastian tager én med ind i et barndomshjem, som aldrig var som andre børns. Han var drengen, der legede under bordet, mens stribevis af kendte danskere holdt møder om nye film, teaterstykker og tv-serier.

Sebastians fortælling handler om skaberkraft, berømmelse, succes og fest. Men også om dæmoner, fiasko, skandale og sorg. Det er historien om at vokse op som enebarn midt i et passioneret ægteskab mellem den sky og tilbageholdne Jesper Klein og den kulørte og udadvendte Lykke Nielsen. Og om at stå alene med ansvaret for og siden med tabet af de to forældre. En ærlig bog præget af kærligheden til et menneske, der har efterladt uudslettelige spor.